PROJEKT BEMUTATÁSA

Európa egyik legnagyobb szépségcentruma 2016-ban újította meg teljesen a weboldalát. Jelen voltunk a tervezésnél, a szövegírásnál és természetesen az indulásnál is.

Több száz oldalnyi keresőoptimalizált szöveg készült a honlapra, aprólékosan állítottuk össze és kiviteleztük a célokkal megegyező keresőoptimalizálási folyamatokat. Óriási felelősség nyomta a vállunkat, hiszen a weboldal látogatottsága és a keresőkben elért korábbi helyezései az indulást követően sem eshettek vissza.

Az eredemények azonban minden elképzelésünket felülmúlták. Hiszen nemhogy nem esett vissza a forgalom, hónapról hónapra jelentős növekedést mutatnak a látogatottsági mutatók, amely természetesen a konverziókban is lecsapódik. Az első hónap végére, az előző weboldallal összehasonlítva, 350x-es konverziót mértünk. Alig hittünk a szemünknek!

Az indulást követően a közös munka a Facebook oldalak menedzselésével, a PPC hirdetések kezelésével és további tartalmak írásával bővült.

Olvasd el a projektről készült esettanulmányt is a blogban »

Nyikos Eszter - értékesítési és marketing vezető

"A Wabi Beauty Center értékesítési és marketing vezetőjeként köszönöm szépen az évek óta tartó sikeres közös munkát. Eszter és Zsolt nagyon jó szakemberek. Az új weboldalunk teljes SEO munkája az ő eredményük, illetve szépségiskolánké a Wabi Academy-é is. Emellett sikerrel menedzselik a Facebook oldalunkat is, hozzátéve a külön nőgyógyászati oldalt az 5D babamozival. A statisztikák pedig minden esetben visszaigazolják eredményes munkájukat.

A közös munka „emberi oldala” is minden esetben nagyon pozitív, végtelenül segítőkész partnereket ismertem meg a személyükben, akik bármilyen problémára azonnal előállnak egy jó megoldással.

A jövőt tekintve pedig még sokáig bízom a gyümölcsöző kooperációban cégeink között!

Nyikos Eszter - értékesítési és marketing vezető

Te is szeretnél online sikereket elérni a cégeddel?
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

NEKED MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.