NEKED IS SEGÍTÜNK

NÖVELNI A

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!
null

Szigeti Zsolt

keresőmarketing
specialista

SZIGETI ZSOLT

Zsolt a csapatkapitány. Főként az AdWords és Facebook hirdetések menedzselése, elemzése, valamint a keresőoptimalizálás tartozik a fő feladatai közé. Tárgyal, menedzseli és összefogja a teendőket.

null

Szigeti-Kovács Eszter

online marketing szakértő, értékesítési szövegíró

SZIGETI-KOVÁCS ESZTER

Eszter gyerekkora óta rajong a szövegekért, a csapatban is ez a főbb feladata. Ő készíti az értékesítési oldalak szövegeit, marketing tartalmakat, csalikat, hírleveleket. Tárgyal, tervez, blogol és a cég pénzügyeit intézi.

null

Pieler Krisztina

social media manager,
szövegíró

PIELER KRISZTINA

A közösségi média oldalak menedzselése és az egyéb tartalomgyártás nagyjából fele-fele arányban teszi ki a napjaimat. Heti, kétheti és havi ütemezéssel írok hírleveleket, munkaidőm túlnyomó részét viszont blogposztok írásával töltöm.

null

Szöllősi Friderika

PPC
menedzser

SZÖLLŐSI FRIDERIKA

A technika és a rendszerek folyamatosan fejlődnek, így fontos, hogy mindig tanuljunk és figyelemmel kísérjük a legújabb fejlesztéseket. Ez is elengedhetetlen része munkámnak.

null

Varga Dávid

PPC
menedzser

VARGA DÁVID

Mivel minden projekt egyedi megközelítést igényel, ez a sokszínűség garantálja, hogy soha ne unatkozzak. Nagyon motiváló minden napot azzal a tudattal indítani, hogy ma valami teljesen új feladattal találkozhatok, miközben ügyfeleink egyre sikeresebbek lesznek.

A kezdetek

A 2008-as év életünk egyik legmeghatározóbb éve volt. Ekkor született meg az első gyermekünk az Innovative Group Kft. Az alapítást követően ott álltunk, kéz a kézben, hogy most mi legyen? Ott van, nekünk kell felnevelni, innentől a mi felelősségünk. És aztán a teher súlya alatt mi felnőttünk a feladathoz.

 

Bár kezdetben egyszerűbb honlapok tervezésével és designmunkákkal indultunk, hetek alatt felismertük, hogy a jövő valami egészen másban, az online marketingben lesz. Beiratkoztunk hát Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő és keresőmarketing specialista képzésére, és a főiskolai képzéssel párhuzamosan és arra építve elinditottuk az első webáruházunkat, az Óra-karóra.hu-t.

 

Közben a meglévő ügyfeleinket is igyekeztünk ebbe az irányba terelni és sorra írtuk a webszövegeket, keresőoptimalizáltunk, készítettünk kampányokat, hirdetéseket a meglévő oldalaikra vagy éppen terveztük újra azt, az aktuális trendeknek megfelelően. Az első nagyobb ügyfeleink is ebből az időszakból származnak és bár számuk mára jelentősen bővült, az egyre nagyobb közös sikerek miatt a legtöbbjükkel a mai napig együtt dolgozunk.

 

Minden egyes projektet a sajátunknak érzünk, együtt kelünk és együtt lélegzünk velük, és az online jelenlét minden egyes fázisában jelen vagyunk. Rajongunk a újító, innovatív és modern projektekért, ahol szabadjára engedhetjük kreativitásunkat, kipróbálhatjuk a legújabb, legmodernebb szakmai fejlesztéseket és partnereinkkel együtt örülünk minden apró és hatalmas közös sikernek.

Így dolgozunk most

Mivel saját webáruházakat és portálokat is üzemeltetünk, így minden szakmai újítást, új technológiát, trendi online marketing eszközt a saját projektjeinken tesztelünk, és csak azokat ajánljuk partnereinknek is, amelyek nálunk már bizonyítottak.

 

A számokban hiszünk. Hallgatunk a megérzéseinkre és maximálisan kiéljük a kreativitásunkat, kipróbálunk minden újdonságot, de szigorúan követjük a szakmai szabványokat, tudjuk, hogy mit, miért csinálunk és folyamatosan ellenőrzünk, mérünk, javítunk, finomhangolunk, újra ellenőrzünk és újra mérünk. Egészen addig, amíg még van hova javítani a konverziót.

 

Bár a legnagyobb elismerést a konverziók meredek emelkedése és partnereink elégedett mosolya jelenti, mellette nagyon büszkék vagyunk a szakmai díjainkra is, főleg, hogy olyan szakmailag hiteles zsűri ítéli azt oda, mint Tonk Emil, Damjanovics Nebojsa, Wolf Gábor vagy Berényi Konrád. 2015-ben elnyertünk a Marketing Gyémánt Díjat Tartalommarketing kategóriában, illetve barátainkkal, a Voov Kft-vel közösen fejlesztettük a Naurel.hu-t amely szintén 2015-ben Az év honlapja díjat nyerte meg E-kereskedelem kategóriában.

 

Mára a csapatunk 5 főre bővült, és ugyan mindannyian ismerjük az összes online marketing eszközt, a köztük lévő összefüggéseket, tisztában vagyunk az új trendekkel és irányokkal, de mindegyikünk a saját szakterületének szakértője. Így lesznek a közösen tervezett projektjeink egységesek, harmonikusan működőek, de mégis minden egyes fázisban tökéletesek.

Cseszla Márton - Salonic COO

Mindenképp szerettem volna írni, hogy iszonyat jó kérdések, nagyon profi vagy és nagyon sokat számít nekünk most, ahogy Zsolttal segítetek nekünk, rengeteg a munka, ezer dologgal foglalkozunk, és nagyon szeretünk haladni. Ahogy velünk rezegtek és segítetek nekünk, azt nagyon sokra értékeljük. 😊

Cseszla Márton - Salonic COO

Damjanovich Nebojsa - a hazai online marketing egyik legnagyobb alakja

Esztert és Zsoltot a MÜTF-ös online marketing és keresőmarketing képzésen ismertem meg 2008-ban, és a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk. Több partneremnek is ajánlottam már őket, mert lendületesek, kreatívak, ugranak a szakmai újdonságokra és folyamatosan képzik magukat. Eredményeik magukért beszélnek.

Damjanovich Nebojsa - a hazai online marketing egyik legnagyobb alakja

Neked is szívesen segítünk, dolgozzunk együtt!

Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

VÁLASSZ MINKET, MERT...

nem csak a tanácsokat adunk, hanem meg is csináljuk

Mindent élesben is tesztelünk a saját projektjeinken. Neked már csak azt ajánljuk, ami nálunk bizonyított.

folyton képezzük magunkat, hogy még jobbak legyünk

Mert az online világban, a tegnap megszerzett tudás holnap már elavultnak számít, és mi nem akarunk lemaradni.
miert-minket

imádjuk az újdonságokat és azonnal ki is próbáljuk őket

Szeretjük a legújabb online marketing eszközöket a többség előtt tesztelni. Ez ám az igazi versenyelőny!

számok alapján dolgozunk, csak semmi mellébeszélés

Utáljuk a bullshitet és a marketingrizsát! A számokból te is pontosan látni fogod, milyen eredményeket érünk el.

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.