Szigeti Zsolt

Mindig is vállalkozónak készültem. A szüleim is vállalkozók, biztosan tőlük örököltem. 20 évesen már saját cégem volt, amely rendezvényszervezéssel foglalkozott. Ezután kezdődött az online szerelem. Néhány rövidebb alkalmazotti lét után 2008-ban úgy döntöttünk, hogy a saját lábunkra állunk és az akkor még gyerekcipőben járó online világ részesei leszünk.

A szakmai alapokat Damjanovich Nebojsa Keresőmarketing specialista képzésén kaptam meg, azóta hazai és külföldi forrásokból inspirálódom. Imádok az újdonságokkal kísérletezni.

A legtöbb időben PPC kampányokat menedzselek, keresőoptimalizálok, elmélyedek az analitika rejtelmeiben, stratégiát készítek és sokat tárgyalok.

A napjaimat rendszerint analitikával indítom, ellenőrzöm az elmúlt nap/napok kampányainak teljesítményét. Azon gondolkodom, hogyan lehet jobb, hatékonyabb kampányokat készíteni. Közben van egy-egy tárgyalásom, utána közösen megbeszéljük az irányt, a teendőket és közösen dolgozunk a megvalósításon. A nap végén megtervezem a következő nap teendőinek listáját.

Nagyon szeretek létrehozni, projekteket alkotni, amelyekkel együtt fejlődök és szintről, szintre lépünk. A stratégiai tervezést és a komplett workflow-k kialakítását élvezem a leginkább. A legjobban azt szeretem, hogy teljesen különböző projektekkel találkozom és az a közös bennük, hogy egyszerűbbé, jobbá teszik az emberek életét. Szeretem, hogy rendkívül változatosak a projektek, nincsenek egyforma napok és nagyon motiváló úgy dolgozni, hogy az a cél, minél több pénzt keressünk az ügyfeleinknek.

Az irodán kívül leginkább a szabadban kirándulunk, túrázunk. Ezen kívül szeretek focizni, olvasni és gyógyíthatatlan sorozatfüggő vagyok.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!
null

Láng Tamás

social media manager,
szövegíró

LÁNG TAMÁS

A főbb feladataim közé blogok és Facebook oldalak menedzselése tartozik, de hírlevelekből sincsen hiány. Olykor kiveszem a részem a kreatívok elkészítéséből is, ami teljesen más megközelítést igényel, de éppen ezért annyira izgalmas.

null

Szigeti-Kovács Eszter

online marketing szakértő, szövegíró

SZIGETI-KOVÁCS ESZTER

Eszter gyerekkora óta rajong a szövegekért, a csapatban is ez a főbb feladata. Ő készíti az értékesítési oldalak szövegeit, marketing tartalmakat, csalikat, hírleveleket. Tárgyal, tervez, blogol és a cég pénzügyeit intézi.

null

Hornyák Zsanett

social media
szakértő

HORNYÁK ZSANETT

Zsani egy végtelenül kedves és nyitott lány, akihez a szövegeiben is a közvetlen, baráti stílus áll a legközelebb. Nem okoz neki gondot 50 karakterben összefoglalni a mondanivalóját, de nem ritkák a 10 000 karakteres cikkek sem.

null

Hillebrand Rudolf

junior PPC
menedzser

HILLEBRAND RUDOLF

Bár Rudi csak 2016 tavaszán, abszolút kezdőként került a csapatba, üdítő látni, hogy milyen gyorsan felvette a tempót, és mekkora lelkesedéssel készíti és elemzi az AdWords és Facebook hirdetéseket.

Neked is szívesen segítünk, dolgozzunk együtt!

Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

VÁLASSZ MINKET, MERT...

nem csak a tanácsokat adunk, hanem meg is csináljuk

Mindent élesben is tesztelünk a saját projektjeinken. Neked már csak azt ajánljuk, ami nálunk bizonyított.

folyton képezzük magunkat, hogy még jobbak legyünk

Mert az online világban, a tegnap megszerzett tudás holnap már elavultnak számít, és mi nem akarunk lemaradni.
miert-minket

imádjuk az újdonságokat és azonnal ki is próbáljuk őket

Szeretjük a legújabb online marketing eszközöket a többség előtt tesztelni. Ez ám az igazi versenyelőny!

számok alapján dolgozunk, csak semmi mellébeszélés

Utáljuk a bullshitet és a marketingrizsát! A számokból te is pontosan látni fogod, milyen eredményeket érünk el.

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.