Szigeti-Kovács Eszter

2008. tavaszán, férjemmel közösen alapítottuk az Innovative Group Kft-t.
Világéletemben tudtam, hogy nem vagyok alkalmas alkalmazottnak, de csak ekkor vált világossá, hogy mivel is szeretnék foglalkozni, mi érdekel annyira, hogy akár estéket és hétvégéket is áldozzak rá. Az online marketing és az értékesítési szövegírás éppen ilyen. Így azon szerencsések közé tartozom, akik azzal foglalkozhatnak, amit igazán szeretnek.

Az alapokat a MÜFT Online marketing szakértő szakán szereztem, 2009-ben diplomáztam Damjanovich Nebojsa szárnyai alatt. A jó kapcsolat a mai napig megmaradt.
Azóta szakirányú képzésekkel frissítem a szakmai tudásomat, jelenleg az Inbound Marketing és a stratégiatervezés a nagy szerelem.

A vállalkozáson belül az online marketing stratégiák összeállítása, honlapok tervezése, értékesítési célú szövegek, e-DM-ek, csalik, landing oldalak, webszövegek, termékleírások, blogposztok írása tartozik a főbb feladataim közé. Én intézem a vállalkozás adminisztrációját és pénzügyeit is.

A reggeleket mindig egy csésze zöld teával és a napi teendők ellenőrzésével, rangsorolásával kezdem. Ha már tudom a feladatokat, indulhat a munka.

Imádom a szakmámat, mert itt bátran kiélhetem a kreativitásomat és a méréseknek köszönhetően rövid időn belül visszajelzést is kapok a hatékonyságáról. Szeretem, hogy minden egyes projekt és minden egyes nap teljesen más, és elképesztően be tudok lelkesülni, hogy az egyik ügyfelünk vagy a csapatunk tagjai újító, innovatív ötlettel állnak elő.

Addig is szerettem az InnoGroupot, amíg csak a férjemmel ketten voltunk tagjai, a bővüléssel azonban igazi jó, fiatalos és motivált csapat jött össze, így vidáman, sok nevetéssel a munka is gördülékenyebben halad. Jó, hogy változatosak a munkáink, és nagyban könnyíti a feladatok elvégzését, hogy a sok, különböző téma ellenére, a maga módján mind érdekes és érdekel is. Mindegyikben megtalálom a szépséget, enélkül nehéz is lenne hiteles szövegeket írni.

Az irodából kilépve nem ér véget a nap, kezdődik a második műszak a kislányom mellett. A délutánokat általában a férjemnek és neki szentelem, fagyizunk, sétálunk, játszóterezünk vagy játszunk otthon. Mellette rendszeresen eljárok jógázni és futni szoktam, hogy könnyebben le tudjam vezetni a felgyülemlett stresszt.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!
null

Szigeti Zsolt

keresőmarketing
specialista

SZIGETI ZSOLT

Zsolt a csapatkapitány. Főként az AdWords és Facebook hirdetések menedzselése, elemzése, valamint a keresőoptimalizálás tartozik a fő feladatai közé. Tárgyal, menedzseli és összefogja a teendőket.

null

Szigeti-Kovács Eszter

online marketing szakértő, szövegíró

SZIGETI-KOVÁCS ESZTER

Eszter gyerekkora óta rajong a szövegekért, a csapatban is ez a főbb feladata. Ő készíti az értékesítési oldalak szövegeit, marketing tartalmakat, csalikat, hírleveleket. Tárgyal, tervez, blogol és a cég pénzügyeit intézi.

null

Hornyák Zsanett

social media
szakértő

HORNYÁK ZSANETT

Zsani egy végtelenül kedves és nyitott lány, akihez a szövegeiben is a közvetlen, baráti stílus áll a legközelebb. Nem okoz neki gondot 50 karakterben összefoglalni a mondanivalóját, de nem ritkák a 10 000 karakteres cikkek sem.

null

Hillebrand Rudolf

junior PPC
menedzser

HILLEBRAND RUDOLF

Bár Rudi csak 2016 tavaszán, abszolút kezdőként került a csapatba, üdítő látni, hogy milyen gyorsan felvette a tempót, és mekkora lelkesedéssel készíti és elemzi az AdWords és Facebook hirdetéseket.

Neked is szívesen segítünk, dolgozzunk együtt!

Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

VÁLASSZ MINKET, MERT...

nem csak a tanácsokat adunk, hanem meg is csináljuk

Mindent élesben is tesztelünk a saját projektjeinken. Neked már csak azt ajánljuk, ami nálunk bizonyított.

folyton képezzük magunkat, hogy még jobbak legyünk

Mert az online világban, a tegnap megszerzett tudás holnap már elavultnak számít, és mi nem akarunk lemaradni.
miert-minket

imádjuk az újdonságokat és azonnal ki is próbáljuk őket

Szeretjük a legújabb online marketing eszközöket a többség előtt tesztelni. Ez ám az igazi versenyelőny!

számok alapján dolgozunk, csak semmi mellébeszélés

Utáljuk a bullshitet és a marketingrizsát! A számokból te is pontosan látni fogod, milyen eredményeket érünk el.

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.