Keresőoptimalizálás

Ma már nem titok, hogy a legtöbb internetező információszerzésre használja az internetet, ennek legnépszerűbb eszköze pedig a Google. Azzal sem árulunk el újdonságot, hogy az organikus találati listák élén állók zsebelik be a kattintások legnagyobb részét és az oldal alján állóknak csak morzsák jutnak. Kikerülhetetlen, hogy a keresőoptimalizálás (SEO) az online marketing stratégiád egyik alappillére legyen!

De vigyázat, azok az idők már régen elmúltak, amikor elég volt kitölteni a meta tageket, a leírást, a kulcsszavakat és építeni néhány linket az oldalra.

Ma már összetettebb, átgondoltabb stratégiára van szükség, amelyben egyre fontosabb szerep jut az alapos kulcsszókutatásnak, a technikai háttérnek, az onsite és offsite optimalizálásnak, a legújabb online marketing trendek ismeretének, a folyamatos finomhangolásnak, a jól megírt szövegeknek, a tartalommarketingnek- és stratégiának, a honlap felépítésének… és még egy tucatnyi “apróságnak”.

Stratégiában gondolkodunk

Nem ragadunk le egyetlen tényezőnél! Készülj fel, hogy alapjaira bontjuk majd a honlapodat, minden egyes aloldalt ízekre szedünk, ha kell újraírjuk vagy átalakítjuk és egy átgondolt, hatékony és bevételteremtő rendszert adunk vissza.

Felejtsd el a helyezéseket, koncentrálj a számokra

Hiába vetted a fejedbe, hogy a kedvenc szavadat a Google 1. találati helyén szeretnéd látni, lebeszélünk róla! Tűzzük ki inkább a célokat, határozzuk meg, mennyi látogatót és bevételt szeretnél, a többit pedig bízd ránk. Kevesebb pénzből, rövidebb idő alatt, több leadet generálunk neked.

Hamarosan pedig te is látni fogod, hogy a keresőoptimalizálás az egyik legjobb befektetés a vállalkozásod jövőjébe, hiszen egyre több és több érdeklődőt és bevételt hoz. Éppen ezt szeretnéd, igaz?

Beszéljünk
róla?

Jól hangzik? Akkor beszéljünk róla!
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

MIBEN TUDUNK MÉG SEGÍTENI?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.