Pieler Krisztina

2021 novemberében kerültem az InnoGrouphoz. A hirdetés már-már sorsszerűen, a Facebookon jött velem szembe. Habár ekkoriban a világjárvány kellős közepén voltunk, az álláskeresés nehezített pályáján is tudtam: ez az a munkahely, amit keresek.

A közösségi média oldalak menedzselése és az egyéb tartalomgyártás nagyjából fele-fele arányban teszi ki a napjaimat. Heti, kétheti és havi ütemezéssel írok hírleveleket, munkaidőm túlnyomó részét viszont blogposztok írásával töltöm.

A hosszabb anyagok azért is állnak közel a szívemhez, mert kiskorom óta a szövegek bűvöletében élek. Lelkes meseolvasóból hamar színespapírból összetűzött „regények” szerzője lettem, a gimiben tucatjával írtam a verseket, a diplomámat pedig informatikus-könyvtáros szakon szereztem. Az InnoGroupnál pedig végre azt is élvezhetem, hogy az írásaim másokhoz is eljutnak.

Kifejezetten szeretem, hogy a napjaimat magamnak oszthatom be. A leadási határidőkig önállóan priorizálhatom a teendőimet, ezért garantáltan akkor foglalkozhatok a kutatást és a nagyobb koncentrációt igénylő témákkal, amikor a legkreatívabbnak érzem magam.

Amint letelik a munkaidő, általában futni vagy edzeni szoktam, amivel nemcsak a testemet mozgatom át, hanem a fejemben is rendet teszek egy fárasztó nap után. De amint leszáll az este, újra szövegekkel veszem körül magam: egy csésze tea és egy jó könyv semmiképp sem hiányozhat a napomból.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!
null

Szigeti Zsolt

keresőmarketing
specialista

SZIGETI ZSOLT

Zsolt a csapatkapitány. Főként az AdWords és Facebook hirdetések menedzselése, elemzése, valamint a keresőoptimalizálás tartozik a fő feladatai közé. Tárgyal, menedzseli és összefogja a teendőket.

null

Szigeti-Kovács Eszter

online marketing szakértő, szövegíró

SZIGETI-KOVÁCS ESZTER

Eszter gyerekkora óta rajong a szövegekért, a csapatban is ez a főbb feladata. Ő készíti az értékesítési oldalak szövegeit, marketing tartalmakat, csalikat, hírleveleket. Tárgyal, tervez, blogol és a cég pénzügyeit intézi.

null

Hornyák Zsanett

social media
szakértő

HORNYÁK ZSANETT

Zsani egy végtelenül kedves és nyitott lány, akihez a szövegeiben is a közvetlen, baráti stílus áll a legközelebb. Nem okoz neki gondot 50 karakterben összefoglalni a mondanivalóját, de nem ritkák a 10 000 karakteres cikkek sem.

null

Hillebrand Rudolf

junior PPC
menedzser

HILLEBRAND RUDOLF

Bár Rudi csak 2016 tavaszán, abszolút kezdőként került a csapatba, üdítő látni, hogy milyen gyorsan felvette a tempót, és mekkora lelkesedéssel készíti és elemzi az AdWords és Facebook hirdetéseket.

Neked is szívesen segítünk, dolgozzunk együtt!

Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

VÁLASSZ MINKET, MERT...

nem csak a tanácsokat adunk, hanem meg is csináljuk

Mindent élesben is tesztelünk a saját projektjeinken. Neked már csak azt ajánljuk, ami nálunk bizonyított.

folyton képezzük magunkat, hogy még jobbak legyünk

Mert az online világban, a tegnap megszerzett tudás holnap már elavultnak számít, és mi nem akarunk lemaradni.
miert-minket

imádjuk az újdonságokat és azonnal ki is próbáljuk őket

Szeretjük a legújabb online marketing eszközöket a többség előtt tesztelni. Ez ám az igazi versenyelőny!

számok alapján dolgozunk, csak semmi mellébeszélés

Utáljuk a bullshitet és a marketingrizsát! A számokból te is pontosan látni fogod, milyen eredményeket érünk el.

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.