PROJEKT BEMUTATÁSA

A Natural Skin weboldal tulajdonosa a certifikációval rendelkező biokozmetikumok népszerűsítését tűzte ki célul. A termékcsaládok közül kiemelkedik a Lettországból származó, a nyírfavíz csodás hatásaira építő Mádara.

A közös munka indulásakor a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a forgalmazott márkák újnak számítottak a magyar piacon, emiatt teljesen új, induló projektként kezeltük.

Első lépésként néhány aprónak tűnő változtatást javasoltunk a weboldalon, amelyek ergonómiailag is segítik a konverziókat. Majd öszefogott online marketing kommunikációt indítottunk, blogposztokkal, hírlevelekkel, Facebook menedzseléssel és PPC kampányokkal.

A közelmúltban készült egy csali és egy hozzá kapcsolódó landing page a B2B vonal erősítésére, jelenleg pedig az új weboldal tervezési szakaszában járunk, amelyben online marketing tanácsadóként szintén részt veszünk.

Szemesné Grasl Veronika - tulajdonos

“Először kétkedve indultam neki, hogy vajon ilyen speciális témában hogyan találok olyan tartalomszövegírót, aki az én szám ízlése szerint fog a témához nyúlni. Eszterék tökéletesen készítik elő és építik fel a blogposztokat kulcsszavak alapján, aminek az eredménye az analitikában is gyönyörűen látszik. Az előző évhez képest “megnégyszereződött” az oldal látogatottsága és webshopunk bevétele pedig jelentősen növekedett. A számok önmagukért beszélnek.”

Szemesné Grasl Veronika - tulajdonos

Te is szeretnél online sikereket elérni a cégeddel?
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

NEKED MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.