PROJEKT BEMUTATÁSA

A Bomb Cosmetics tulajdonosával egy szerencsés véletlen folytán – véletlenek márpedig nincsenek – sodort össze minket a Sors.

Az egyik ügyfelünket, aki történetesen az ismerőse, kereste meg a következő indokkal: észrevette, hogy az utóbbi időben életre kelt a Facebook oldala és nagyon tetszik neki a megújult kommunikáció. Ugyan, árulja már el, mi a titka. Nos a titok mi voltunk, hiszen akkor már néhány hónapja mi menedzseltünk a KataBoltja.hu Facebook kommunikációját.

Gyorsan egymásra hangolódtunk és már kezdődhetett is a közös munka. Néhány aprónak tűnő konverzióoptimalizáló tanácsnak, valamint a alapos tartalommarketing stratégiának köszönhetően a konverziók száma meredek emelkedésnek indult, és 5x-ös konverziós arányt sikerült realizálnunk a korábbi év adott időszakához képest.

Online marketing tanácsadóként aktívan részt veszünk az új weboldal tervezésében, készülnek az ütősebb, konverziógeneráló webszövegek, közben a háttérben aktív tartalommarketing stratégia dolgozik a folyamatos növekedésen.

Szemes Gábor - ügyvezető

“Nagyon szeretünk Zsoltékkal együtt dolgozni, mivel minden Facebook posztot, hirdetést és teljes kampányt profi módon állítanak be, ezzel rengeteg időt és pénzt megspórolva cégünknek. Nagyon gyorsan összhangba kerültünk, a kommunikáción nem érződik, hogy külsős céggel dolgozunk, ami a gyakorlatban sokkal inkább olyan, mintha egy irodában ülnénk... Ennek köszönhetően webshopunk forgalma min. megduplázódott, ami csak a kezdet, ismerve a tempójukat!”

Szemes Gábor - ügyvezető

Te is hasonló eredményekről álmodozol?
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

Neked miben tudunk segíteni?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.