PROBLÉMA

Elakadtam az online marketingben :(

Fogalmam sincsen, hogyan fejlődhetne gyorsabban az online üzletem. Nem tudom mire érdemes az energiáimat összpontosítani.

Túl kevés a látogatód? Nem konvertál megfelelően a honlapod? Nincs egy kialakult bázisod, akikre építhetnéd a marketingedet? Minél többet olvasol az online marketingről, annál inkább elveszel a témában, ráadásul még mindig nem tudod, hogyan lehetne hatékonyabb a honlapod?

Az online marketing konzultációt éppen neked hoztuk létre.

Segítünk meghatározni a honlapod valódi célját, együtt összerakunk egy működőképes értékesítési tölcsért, kiválogatjuk a céljaid eléréséhez szükséges többcsatornás marketing eszközöket, sőt, a használatukhoz is kapsz iránymutatást.

Még több segítség kellene?

A tapasztalat szerint, minél inkább beleássuk magunkat az online marketing lehetőségekbe, annál inkább tűnik megvalósíthatatlannak a felvázolt stratégia. De ne aggódj!

Segítünk a komplett éves marketing terved kidolgozásában, pontos listát kapsz arról, hogy mikor és mit kell kommunikálnod, megtervezzük a kampányaidat, a blogod, a hírleved és közösségi média kommunikációdat, kiválasztjuk a célokhoz a szükséges hirdetési csatornákat is, meghatározzuk a SEO célokat és iránymutatást adunk az elérésükhöz.

Ezzel a tervezés nehézségeit levesszük a válladról. Egy kész, bármikor bevethető és kifejezetten a TE CÉGEDRE SZABOTT online marketing tervet kapsz kézhez. Ettől kezdve csupán annyi a feladatod, hogy megvalósítod az akciótervben vázolt feladatokat.

Úgy érzed, egyedül ennyi feladattal nem tudsz majd megbírkózni?

Ránk számíthatsz! Tapasztalt, szakértőkből álló csapatunkkal a megvalósításban is segítünk. Megírjuk helyetted a szövegeket, kommunikálunk a Facebookon, elkészítjük és futtatjuk a hirdetéseidet, figyelünk a keresőoptimalizálási eredményekre, szükség esetén finomhangolunk.

Persze közben rendszeresen riportolunk neked az elért eredményekről, egyeztetjük a további feladatokat és célokat. Így te koncentrálhatsz a valódi feladataidra!

MEGOLDÁS

Online marketing konzultáció :)

Neked is segítünk összeállítani a hatékony online marketinged elemeit, akár egész évre vonatkozóan, pontról pontra lebontva.

Töltsd ki az űrlapot és egyeztessünk időpontot egy 30 perces,
ingyenes konzultációra!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.