PROBLÉMA

Nincsen hűséges közösségem :(

Egy remek közösség építésével elkötelezett és hűséges rajongókra tehetsz szert, akiket könnyű aktivizálni, szeretik és akarják, amit kínálsz nekik. Segítünk felépíteni a releváns Facebook rajongói bázisodat.

Igen, korábban sokkal egyszerűbb volt megosztós alkalmazásokkal és kétes kimenetelű nyereményjátékokkal rajongókat gyűjteni. De belőlük mennyien vásároltak valóban? Mennyibe kerül most, ha el szeretnénk érni őket az üzenetünkkel?

Ma már a Facebook marketing stratégiának is sokkal átgondoltabban és hatékonyabban kell működnie.

Nem elég a rajongókat gyűjteni, releváns kapcsolatokra van szükségünk, nem elég ész nélkül nyereményjátékozni, azzal csak a nyereményvadászok gyűlnek és nem elég stratégia nélkül futtatni a hirdetéseket, azzal csak a pénzünk fogy.

Összehangolt, tudatos és átgondolt Facebook kommunikációra van szükség.

Mivel a rajongók a potenciális vásárlók közül kerülnek ki, nem posztolunk kismacskákat, mert az annyira édes, nem a lájkokban mérjük a Facebook kommunikáció sikerességét, hanem a honlapon lecsapódó konverziókban és nem hirdetünk mindenkinek, csak annak, akit valóban érdekelhet, amit kínálunk.

Így sokkal költséghatékonyabb és eredményesebb lesz a Facebook kommunikáció, amit a számok is alátámasztanak.

MEGOLDÁS

Közösségi média kommunikáció :)

Neked is segítünk felépíteni egy releváns rajongókból álló közönséget, kommunikálunk velük és elkészítjük, menedzseljük a hirdetéseidet is.

Töltsd ki az űrlapot és egyeztessünk időpontot egy 30 perces,
ingyenes konzultációra!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.