PROJEKT BEMUTATÁSA

Az ország második legnagyobb mikro- és kisvállalkozásoknak szóló számlázó programja, a rEVOL Express az első ügyfeleink egyike. Bár a hatalmas távolság miatt aggályokkal tele indult a munkakapcsolat, hamar bebizonyosodott, hogy a közös célt szem előtt tartva problémamentesen tudunk együtt dolgozni.

Több weboldal fejlesztésében való aktív tanácsadói közreműködés, rengeteg tartalomfejlesztés, hirdetések kezelése, vicces, meghökkentő és elgondolkodtató kampányok tervezése és kivitelezése áll a hátunk mögött.

Mára szinte félszavakból is megértjük egymást, így néhány mondat alapján készítjük a landing page-eket, csalikat, marketing szövegeket, újabb kampányokat és a hozzájuk tartozó hirdetéseket is, valamint szakmailag megalapozott tanácsokkal támogatjuk az online marketing kommunikációt, hogy a célcsoport igényeinek és elvárásainak megfelelő üzenetet fogalmazhassunk meg.

Dr. Ransburg Beatrix - üzletágvezető

Nagyon szeretek az Innovative Group csapatával dolgozni és megbízom a szaktudásukban, amelyet folyamatosan frissítenek. Minden ötletet meg tudunk beszélni, értik az üzleti elvárásokat is az esztétikaiakon túl. Nem kell őket győzködni, hogy keressük a javítási lehetőségeket, az újításokat, maguktól hoznak ilyeneket, és ugyanúgy vevők a cégtől jövő ötletekre is. Hozzám hasonlóan eredmény orientáltak.

Dr. Ransburg Beatrix - üzletágvezető

Te is szeretnél online sikereket elérni a cégeddel?
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

NEKED MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.