PROJEKT BEMUTATÁSA

A Naurel.hu esetében már egészen korán, szinte a fogantatás után bekapcsolódtunk a projektbe. Még javában tervezés alatt volt az oldal, már aktívan kommunikáltunk a Facebookon, így a weboldal indulását már egy jelentős és releváns rajongói bázis követte figyelemmel.

A első vásárlók köre mára egy hatalmas és lojális kis közösséggé nőtte ki magát, akik örömmel használják a weboldalt és az iránymutató funkcióit.

A közel félországnyi távolság ellenére a közös munka hatékonyan és gördülékenyen folyik, így nem okoz gondot egy új kampány megtervezése, kivitelezése és lebonyolítása. Ezt segítik elő a hetente tartott skype-os meetingek is.

Aktívan részt veszük a tartalommenedzselésben, a PPC hirdetések kezelésében, a Facebook kommunikációban, a weboldal keresőoptimalizálásában, valamint az online kommunikáció megtervezésében és kivitelezésében. A Naurel.hu egy tökéletesen összehangolt csapatmunka egy jó cél érdekében.

Sárospataki Albert - tulajdonos

"A Naurel csapata most már elképzelhetetlen az Innovative Group tagjai nélkül. Már a kezdetek-kezdetén is együtt dolgoztunk ki minden egyes kis marketing részletet a hitvallásunk kommunikálásához, így a fejlődésünkhöz gyökeresen hozzájárultak szívvel-lélekkel, ami a Naurel töretlen sikerességén és ívén is abszolút megmutatkozik. Csak azért nem ajánlom senkinek őket, hogy minél többet tudjanak velünk foglalkozni :)"

Sárospataki Albert - tulajdonos

Te is szeretnél online sikereket elérni a cégeddel?
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

NEKED MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.