PROJEKT BEMUTATÁSA

A mosonmagyaróvári Hársfa Étterem tulajdonosa 2016 őszén keresett fel bennünket, azzal a céllal, hogy segítsünk átalakítani a vendégkörét. Bár az étterem így is jól működött, szerette volna, ha az osztrák vendégek helyett inkább a rendszeresen visszatérő magyar vendégek lennének nagyobb arányban.

Ennek megfelelően átformáltuk a Facebook kommunikációt, a célt támogató hirdetéseket indítottunk. A visszajelzések szerint hamarosan egyre több lett a magyar vendég, újabb és újabb vendégek jelentek meg, akik eddig még nem jártak az étteremben. A korlátozott létszámra hirdetett vacsorákra pedig napok alatt fogytak el a jegyek.

Az étterem tulajdonosa az új weboldal munkálataiba bevont bennünket, így mi készíthettük rá a szövegeket. Azóta pedig több projekten is együtt dolgoztunk már.

Bognár Richárd - tulajdonos
“Szeretnék megkérni mindenkit, hogy mielőtt megbízza a Zsoltékat Facebook kezeléssel, reklámozással és szöveg írásával, jól gondolja át, hogy mit tesz. Úgy gondolom senki nem lehet elég felkészült arra ami ezután következik. A Facebook oldalad naprakész, rengeteg like naponta, a Facebookról 1 kattintással az weboldaladra ugranak és asztalt foglalnak, elolvassák a weboldaladon megjelent híreket, információkat. És a legnagyobb “baj” az, hogy mérhető. Nálunk 20-25%-kal növelték a helyi vendégek által generált forgalmat. Úgyhogy csak óvatosan. Ha nem bírod a hirtelen jött népszerűséget feldolgozni, és esténként számolni a megnőtt bevételt, ne dolgoztass velük. Én nagyon köszönöm az eddigi munkátokat és a jövőben is számítok rátok."
Bognár Richárd - tulajdonos

Te is szeretnél online sikereket elérni a cégeddel?
Egyeztessünk időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra!

NEKED MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Magasabb látogatószámot, több megrendelést vagy aktívabb rajongói bázist szeretnél?
Segítünk! Válassz online marketing szolgáltatásaink közül!

DÍJAINK

Nincs nagyobb öröm, mint egy jól konvertáló kampány,
de a szakmai elismeréseket is nagyra értékeljük.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Mi a számokban hiszünk!
Tudjuk, hogy mit, hogyan, miért és mikor csináljunk, hogy elérjük az álmaidat.
Ismerj meg minket és dolgozzunk együtt!

Megállt a céged növekedése? Segítünk!
Kérj ajánlatot fél perc alatt!

PARTNEREINK

Ők is a mi szakértelmünkre bízzák az online marketingjüket.